Utorak, 30 svibnja, 2023

Koliko vam ove godine treba para za all inclusive ljetovanje u Crnoj Gori: Najjeftinije i najskuplje varijante

Autor:Nova.rs

Nemojte propustiti

Jedna od najjeftinijih varijanti preko agencije je oko 1.600 eura za 10 noćenja u jeku sezone, u hotelu Vile Oliva u Petrovcu.

Zbog blizine i ljepote, srpski, ali i bh. turisti i dalje vrlo rado ljetuju u Crnoj Gori. Relativno kratak put je razlog zbog kojeg se za ovu destinaciju često odlučuju porodice.

All inclusive aranžmani pružaju maksimalno opuštanje i uživanje u odmoru, pa su novinari Nova.rs provjerili kakve su cijene na crnogorskom primorju za četvoročlanu porodicu.

Upravo se čita:  Ovo može biti prava noćna mora: Šta uraditi ako vam ukradu ili izgubite pasoš dok ste u inostranstvu

Ukoliko ne idete preko agencije, mora se priznati da je ovakav vid ljetovanja poprilično skup. Dok u Grčkoj all inclusive ljetovanje može da se nađe za oko 1.000 eura, cijene za crnogorske hotele su primjetno veće.

Jedna od najjeftinijih varijanti preko agencije je oko 1.600 eura za 10 noćenja u jeku sezone, u hotelu Vile Oliva u Petrovcu.

Upravo se čita:  Pripremite novčanik: Ovo ljeto očekuju vas paprene cijene parkinga na Makarskoj rivijeri

A preko Bookinga, najjeftiniji all inclusive aranžman jeste hotel Krušik – HILLS u Čanju, u kojem za boravak od 10 noćenja, porodica mora da izdvoji oko 2.500 eura. U pitanju je smještaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 200 metara od plaže Čanj. Smještajni objekat ima bar, zajednički salon i vrt. Gostima smještaja su na raspolaganju karaoke i recepcija koja radi non-stop.

Upravo se čita:  Hit destinacija za mnoge građane Bosne i Hercegovine: Ove cijene vas očekuju u Albaniji!

Takođe u Čanju, ali u hotelu Pear Beach, sličan aranžman košta 3.000 eura. Nudi smještaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 150 metara od plaže Čanj.

Za oko 3.300 eura sa djecom možete ljetovati u mjestu Bijela, u hotelu Carine Delfin koji ima četiri zvjezdice. U ponudi ima privatnu plažu i bazen u zatvorenom.

Pročitajte još

Izdvajamo

Carinicima rekao da nema ništa prijaviti: Vozač na putu prema Hrvatskoj u vozilu sakrio cigarete vrijednosti od oko 7.000 eura

Pregledom putničkog motornog vozila kojim je upravljao osumnjičeni, u skrivenim dijelovima vozila pronađeno je 1.828 kutija cigareta Pripadnici Ministarstva unutrašnjih...

Možda vas zanima i ovo