Utorak, 17 svibnja, 2022

Komentar iz RS: Spali smo na niske grane kad nam je saveznik Milanović

Nemojte propustiti

Vuković navodi da se Dodik ne može više pravdati riječima da je mlad i naivan, jer mora biti potpuno svjestan šta stoji iza Milanovićeve trenutne podrške njegovim politikama.

Zamjenik predsjednika Partije demokratskog progresa Nenad Vuković oglasio se saopćenjem u kojem navodi da je Republika Srpska pala na niske grane kada je, pod vodstvom SNSD-a i Dodika, kako kaže, dočekala da se saveznici u svijetu broje na prste jedne ruke, a jedan od tih navodnih prijatelja je, ni manje, ni više nego hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Vuković ističe da ne treba odbijati otvorene ruke prijateljstva, ali da uvijek treba paziti ko je pruža i šta su mu motivi.

On navodi da se Dodik ne može više pravdati riječima da je mlad i naivan, jer mora biti potpuno svjestan šta stoji iza Milanovićeve trenutne podrške njegovim politikama.

Dodaje, da višegodišnja politika savezništva SNSD-a s Hrvatima ništa dobro nije donijela Republici Srpskoj ni srpskom narodu, te da je to taktički promašaj od koga će korist izvući isključivo hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.

“Iza svega stoji vraćanje usluga za prethodno agitovanje za hrvatske interese, poput Pelješkog mosta. Stoji zalaganje za treći entitet, koji može samo oslabiti poziciju Republike Srpske. I stoji potrebna podrška hrvatskim zahtjevima u vezi s izmjenama Izbornog zakona. Jasno je, nije nama Milanović odjednom postao prijatelj, nego je Dodik bio i ostao agent hrvatskih interesa”, zaključuje Vuković, saopćeno je iz Informativne službe PDP-a.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Objavljena prva dugoročna prognoza za ljeto, čeka nas vruće i suho ljeto

Prema ECMWF modelu, u BiH kao i u Hrvatskoj se tokom cijelog ljeta očekuju puno više temperature od prosjeka,...

Možda vas zanima i ovo