Petak, 5 ožujka, 2021

Kompanija Emirates u Sarajevu traži stjuardese i stjuarde

Nemojte propustiti

Policija od danas pojačano kontrolira poštivanje mjera, kazne i do 1.500 KM

Ministar MUP-a KS Admir Katica je pozvao građane da od danas poštuju naredbe i upozorenja policijskih službenika i da...

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Forto predstavio nove mjere: Zbog pogoršane epidmiološke situacije uvode se Covid redari, produžuje se period trajanja izolacije na 14 dana

Zaključkom Vlade KS je zatraženo donošenje mjere kojom će svaka osoba koja ulazi u BiH biti obavezna posjedovati PCR...

Meteorolog Sladić najavio dolazak snijega u BiH: Evo kada i gdje će padati

Nedim Sladić, meteorolog, rekao je za medije da će predstojeća promjena vremena u Bosni i Hercegovini biti kratkotrajna. Kako...

Svi koji su zainteresirani da se pridruže renomiranoj aviokompaniji Emirates Airlines, imat će priliku u Sarajevu predati svoju biografiju i aplicirati za posao stjuardese ili stjuarda.

emirates

Kompanija Emirates Airlines 12. januara u Sarajevu organizira Dan otvorenih vrata. Ovo je izvrsna prilika za sve zainterersirane da dođu i upoznaju se o uslovima rada u kompaniji te predaju svoju biografiju i započnu novu karijeru.

“Ako imate ono što je potrebno, bit ćete pozvani na razgovor i procjenu isti dan ili u nekom od narednih dana, zavisno od broja prijavljenih kandidata. Završni intervjui za razgovor za posao će biti zakazani i završeni u toku iste sedmice. Stoga, kandidati trebaju imati spremne kopije dokumenata i uvjerenja”, stoji na oficijelnoj stranici Emirates Grupe.

Ukoliko želite postati član posade Emirates Airlinesa morate imati najmanje 21. godinu, završenu srednju školu, tečno govoriti engleski i biti sposobni da dohvatite visinu od 212 cm dok stojite na vrhovima prstiju.

Na tijelu ne smijete imati vidljivih tetovaža, morate biti fizički spremni da odgovorite zahtjevima posla, imati pozitivan stav i biti sposobni da se adaptirate novim okolinama i ljudima.

Dan otvorenih vrata počet će u 9 sati u Hotelu Europe.

Emirates Airlines je vodeća aviokompanija na Bliskom istoku, osnovana je 1985. u Dubaiju gdje joj je i sjedište. Pripada Emirates grupi, kompaniji za međunarodna putovanja i turizam, koja ima više od 50.000 zaposlenih.

(klix)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Da li je ovaj put pretjerala? Jelena Karleuša opet osvanula kao od majke rođena, pljušte komentari na sve strane

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenim mrežama. Karleušu samo na Instagramu prati više od 2,3 miliona obožavalaca,...

Možda vas zanima i ovo