Petak, 27 siječnja, 2023

Komšić i Džaferović posjetili Stolac, gradonačelnik Bošković odbio susret s njima

Nemojte propustiti

Nešto ranije, Bošković je u izjavi za Avaz kazao da je razgovarao sa “predsjednikom Draganom Čovićem”, ali i i Miloradom Dodikom.

Predsjedavajući i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Željko Komšić borave u Stocu gdje su najprije obišli kuću u kojoj je stradala Elmira Sefokoja, a zatim razgovarali s članovima njezine obitelji.

Zajedno s predsjedavajućim su i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Edin Mušić i predsjedavajući Skupštine HNŽ-a Šerif Špago.

Gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković (HDZ) odbio je susret sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem i članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, saznaje Istraga.

“Ja sam se već ispričao, neću moći imati sa njima sastanak u tom dijelu. Ja sam u nekom drugom poslu, na terenu”, rekao je Bošković u razgovoru za Istraga.ba.

“Neću se sastati s njima”, kazao je Bošković, prenosi mostarski Dnevni list.

Nešto ranije, Bošković je u izjavi za Avaz kazao da je razgovarao sa “predsjednikom Draganom Čovićem”, ali i i Miloradom Dodikom.

“Mi smo na kriznom stožeru razmatrali to pitanje i imao sam pozive potpore od mojih kolega gradonačelnika, načelnika, predsjednika Vlade HNK, predsjednika Čovića, pa i Dodika, koji se solidarizirao sa svima nama i nadam se da ćemo iznaći snage da pomognemo svima”, rekao je Bošković u razgovoru za Avaz.

Ministar obrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić, na prijedlog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji se nalazi u Stocu, pokrenuo je inicijativu da se hitno održi sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Kako se navodi, hitna sjednica sadržavala bi samo jednu točku dnevnog reda koja se tiče saniranja posljedica koje su nastale uslijed zemljotresa koji je potresao područje Hercegovine.

O zahtjevu za održavanje hitne sjednice obavješteni su i ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmo Cikotić i predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mostarac doživio šok kod bankomata kada je dizao plaću, htjela mu se p(r)odati za 30 KM: ‘Je li moguće da se to događa u...

- Ostao sam zatečen, je li moguće da se to događa u centru grada? Da siromaštvo i potreba mogu potaknuti...

Možda vas zanima i ovo