Petak, 30 rujna, 2022

Komšić: Milanović uzalud vrijeđao, digli su pola svijeta i nisu nas pokorili

Nemojte propustiti

“Drago mi je zbog onog sapuna i parfema što ste danas tužni jer vaši planovi nisu uspjeli. Digli ste na nas pola svijeta i niste uspjeli da nas pokorite”, poručio je Komšić.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić komentarišući izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji je kazao da ne zna šta će biti sa izborima u BiH, i da je dao sve što sam mogao, poručio je kako on zna šta će biti na izborima.

“Na izborima će glasati građani Bosne i Hercegovine svojom slobodnom voljom. Tačno je da je Milanović dao sve od sebe da izbore u Bosni i Hercegovini blokira, ali u tome nije uspio, iako se zanosio tom idejom”, rekao je Komšić.

“Milanović i HDZ BiH dali su sve od sebe da isposluju izborni zakon na temelju nejednake vrijednosti glasa. Ni tu nisu uspjeli. Vrijeđali su i pljuvali, ali izbori su tu i to je ono što najviše raduje”.

“Ni nametanje izbornog zakona po njihovim željama a na principu aparthejda nije uspjelo, a žestoko su se ponadali. Drago mi je zbog onog sapuna i parfema što ste danas tužni jer vaši planovi nisu uspjeli. Digli ste na nas pola svijeta i niste uspjeli da nas pokorite”, poručio je Komšić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Jasmila Žbanić: Zašto neću glasati za Željka Komšića

- Ovaj put neću glasati za Komšića jer mislim da njegov izbor ne bi donio bilo šta dobro BIH...

Možda vas zanima i ovo