Četvrtak, 23 rujna, 2021

Komšić na Bledu sreo poznato lice: Očigledno im je bilo drago što su se ponovo vidjeli

Nemojte propustiti

Željko Komšić se na svom instagram profilu posebno “pohvalio” susretom sa bivšim visokim predstavnikom Valentinom Inzkom.

Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović trenutno borave u Sloveniji 16. strateškom Bledskom forumu. Jučer su obojica imala izlaganje, te susrete sa brojnim regionalnim i evropskim dužnosnicima.

Tako su Komšić i Džaferović jučer razgovarali sa domaćinima foruma premijerom Slovenije Janezom Janšom i predsjednikom Borutom Pahorom, zatim predsjednikom evropskog vijeća Charlesom Michelom, premijerom Kosova Albinom Kurtijem, hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem.

Zasebno su razgovarali i sa novim visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom, a jedna od tema je bila i aktuelna kriza u BiH izazvana ponašanjem lidera SNSD-a Milorada Dodika, koji čak nije ni otišao na Bledski forum.

Komšić se na svom instagram profilu posebno “pohvalio” susretom sa bivšim visokim predstavnikom Valentinom Inzkom. Obojici je očigledno bilo drago da se ponovo vide, te su se zagrlili.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Novalić: Krajnje je vrijeme da minimalna plata bude 700KM

- Očekujem da će Dom naroda Parlamenta FBiH hitno usvojiti Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o doprinosima i prateće...

Možda vas zanima i ovo