Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Komšićev DF uputio oštru poruku Vulinu: On je četnik koji ne zna da ne postoje nikakvi glasovi muslimana, pravoslavaca i katolika

Nemojte propustiti

Demokratska fronta Željka Komšića u svom saopćenju navodi kako on nije ništa drugo nego četnik koji ne poznaje osnove demokratske postulate

Iz Demokratske fronte danas su oštro prokomentarisali ministra odbrane Republike Srbije Aleksandra Vulina.

U svom saopćenju navode kako on nije ništa drugo nego četnik koji ne poznaje osnove demokratske postulate, pa ne zna da u demokratskom društvu ne postoje nikakvih glasovi muslimana, pravoslavaca i katolika, nego glasovi građana.

– Jedine ideje koje kafe kuharica Mire Marković ima jesu ideje balkanskog kasapina Miloševića i njegove supruge. Stoga Vulin nije taj koji može predsjednicima Komšiću i Đukanoviću držati lekcije o prirodi građanskog uređenja države.

Vulin iznoseći laži ratnohuškačkog beogradskog režima nastoji dati vjetar u leđa četništvu u Crnoj Gori. Srbija nikada više neće vladati u Crnoj Gori a nikada nije ni vladala u Bosni i Hercegovini, osim u jednom njenom dijelu u trenucima realizacije genocidnog projekta isplaniranog u Beogradu u krugovima SANU-a i SPC-a- zaključuju u svom saopćenju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pitanja koja postavljaju popisivači u Hrvatskoj šokirala sve

"Triput sam prošao popisni upitnik uvjeren kako su mi neka pitanja promakla", govori Splićanin koji se brine o sinu...

Možda vas zanima i ovo