Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Komšija pretukao starca u selu Crnač a na Facebooku dijelio objavu o napadu te komentirao “da niko više nije siguran u kući”

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Na području Kaknja danas je uhapšen muškarac za kojeg se sumnja da je 26. marta upao u kuću 79- godišnjeg Pere Kalfića kojeg je brutalno pretukao i opljačkao. Starca su sutradan, nepomičnog zbog slomljene noge, pronašli sin i unuk.

– Mogu vam samo potvrditi da je na području Kaknja lišena slobode jedna osoba. Lice je na kriminalističkoj obradi- kazao je za “Avaz” dežurni operativni MUP-a Zeničko-dobojskog Kantona.

Perin unuk Robert Kalfić reko je za “Avaz” da je uhapšen mlađi muškarac koji je praktično njihov komšija u selu Crnač kod Kaknja i čija kuća je od Perine udaljena manje od kilometer.

– U policiji je sve priznao. Policija ga je pratila i on se danas u oko 14 sati predao. Kazao im je “Ne znam šta mi je bilo”. Ma kocka mu je pojela mozak. Ne znam mu tačno ime, ali na Fecebooku ima profil pod imenom Muki Helja- kaže Robert Kalfić.

Robert nam je kazao jednu nevjerovatnu stvar, a to je da je uhapšeni muškarac na Fecebooku dijelio njegove objave o napadu na djeda Peru.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo