Utorak, 18 siječnja, 2022

Komšije u šoku nakon tragedije: Oca troje djece tokom radova na kanalizaciji zatrpala zemlja

Nemojte propustiti

Kako pišu banjalučki mediji, tragedija se dogodila kada je radnik N.T. (36) sišao u rupu kako bi uzeo letvu, nakon čega se na njega obrušila ilovača.

Stanari u banjalučkom naselju Rebrovac i danas su u šoku nakon tragedije koja se juče dogodila u Ulici Dujke Komljenovića kada je radnika Hidro-Kopa zatrpala zemlja, piše portal Srpskainfo.

– Ni sada mi nije jasno šta se dogodilo. Radnici su normalno radili i odjednom oko 13 časova čula se galama i ubrzo je došla Hitna pomoć, ispričao je stanar koji je želio ostati anoniman.

Srpskainfo saznaje da se tragedija dogodila kada je radnik N.T. (36) sišao u rupu kako bi uzeo letvu, nakon čega se na njega obrušila ilovača.

Foto: Srpskainfo

– Čuli smo da je taj čovjek otac troje djece i ko će sada njima objasniti zbog čega im je otac nastradao – pitaju se stanari.

U preduzeću Hidro-Kop nismo dobili komentar na tragediju u kojoj je nastradao njihov radnik.

Kratko su nam odgovorili da je direktor u izolaciji i da niko osim direktora ne može dati izjavu.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo