Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Komšije u strahu: U stanu ubijene Ksenije Pajčin ima duhova!?

Nemojte propustiti

Stanari zgrade u Nikšićkoj ulici kažu da se iz nekretnine u kojoj je nastradala Pajčinova noću često čuju koraci i kao da neko pomjera stvari, te da njena majka Ljubica godinama ne može da je proda

Informacija da se stan u kojem je 16. marta 2010. Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin i sebe prodaje bila je povod da se ekipa srbijanskog “Kurira” zaputi u Nikšićku ulicu na Voždovcu, gde se tragedija dogodila.

Kako Kurir Stars saznaje, Ljubica Kostić, majka pokojne pjevačice, odlučila je da nekretnina ne bude više u njenom vlasništvu. Iz stana su se iselili podstanari, pa je ona oglasila prodaju pošto tamo ne želi nikad da se vrati. Međutim, kako tvrde stanari zgrade u kojoj je živjela pokojna pjevačica, tu nekretninu niko ne želi.

– Ljubica je u ovaj stan prvi put ušla dva i po mjeseca poslije tragedije. Ubrzo je riješila i da ga proda, ali kako nije bilo zainteresovanih kupaca, odlučila je da ga izda. Podstanari su tu živjeli godinu dana, a pošto su se odselili, niko više nije u njemu stanovao. Više puta sam čuo da se stan prodaje, ali ko će to da kupi kad se zna šta se unutra dogodilo – priča komšija koji je želio da ostane anoniman.

On nam je otkrio jedan zastrašujući detalj:

– Otkako je Ksenija ubijena, noću smo nekoliko puta čuli korake po stanu, kao da se nešto pomjera. Niko tad nije živio u njemu i zato je to bilo čudno. Ne samo meni, već i ostalim komšijama. Ljubica je bila jedna vedra i nasmijana žena, puna života i snage. Čujem da je sad uvenula i da joj nije ni do čega – završava komšija.

Majka i dalje ćuti

Nakon Voždovca naša ekipa zaputila se u Zemun, gde u jednom soliteru žive Ksenijina majka i baka. Na licu mjesta smo se uvjerili da Ljubica i dalje nije spremna da govori o kćerki za medije. Njihove komšije su nam poručile da njih dvije u svoj dom puštaju samo najbliže rođake i prijatelje.

Inače, Ljubica je poslije Ksenijine smrti promijenila život iz korijena – ima vrlo malo prijatelja s kojima se druži i nema volju da se nečim bavi. Od nekretnina ima i vilu s bazenom na Skadarskom jezeru, u koju je Ksenija ulagala sav zarađeni novac, ali tamo odlazi jednom godišnje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo