Srijeda, 5 svibnja, 2021

Konaković: A da Sebiji Izetbegović ukinemo 140 miliona?

Nemojte propustiti

Govorilo se i o situaciji na KCUS-u i Konakovićevim kritikama rada direktorice Sebije Izetbegović, prema kojoj je nekad imao drugačiji odnos.

U novoj sezoni Centralnog dnevnika među prvim gostima Senada Hadžifejzovića bio je i predsjedavajući Skuštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković.

Na početku razgovora Konaković je govorio o radu sadašnje Vlade Kantona Sarajevo i napadima koje konstantno trpi, dotakao se i slučaja sa ministricom obrazovanja Zinetom Bogunić, a odgovarao je i na pitanje postoji li krtica SDA u Vladi KS…

Odgovarao je i na pitanje zašto je 60.000 KM iz budžeta dodijelio BANU-u Muamera Zukorlića i koliko to ima veze sa njegovom kandidaturom za novog reisa Islamske zajednice u BiH, ali i o svojoj fakultetskoj diplomi, kao i optužbama da je svojevremeno uništio KK Bosna.

Govorilo se i o situaciji na KCUS-u i Konakovićevim kritikama rada direktorice Sebije Izetbegović, prema kojoj je nekad imao drugačiji odnos.

– Sarajevsku djecu u Istanbulu od humanitarnih para operiše doktor Ismet Gavrankapetanović… Heeeeej?! – ustvrdio je Konaković.

O svemu ovome, ali i više od toga, u priloženom videu…

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo