Subota, 27 studenoga, 2021

Konaković oštro reagovao: Ovaj cirkus pije vode samo kod neupućenih

Nemojte propustiti

Predsjednik stranke Narod i pravda Elmedin Konaković, koji je bio jedan od “najglasnijih” političara u BiH u osudi afere “respiratori” prokomentarisao je za Oslobođenje odluku Vlade FBiH o suspenziji Fahrudina Solaka sa mjesta direktora Federalne uprave civilne zaštite.

– Taj cirkus i pokušaj distanciranja od Fahrudina Solaka sada “pije vode” samo kod onih koji nisu upućeni u to šta se sve dešavalo. Ja sam još 20. marta, na društvenim mrežama, postavio poruku kojom sam i od Bakira Izetbegovića i od Željka Komšića tražio da smijene korumpirtanog Solaka. Međutim, on je njima rtada takav odgovarao. Ko zna šta bi i sada bilo da mediji nisu počeli pisati o ovome i da detalji afere nisu dospjeli u javnost. Međutim, nije Solak sam u ovome, jer sigurno da postoje nalogodavci, po čijim je instrukcijama on radio – kazao je Konaković, prenosi Oslobođenje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo