Nedjelja, 11 travnja, 2021

Korona oduzela život sportisti u BiH

Nemojte propustiti

Smrt Emira Hujića itekako je pogodila njegove bivše saigrače, a i odbojkaški klub Bihać je s mnogo tuge objavio vijest o smrti svog nekadašnjeg člana

Od posljedica uzrokovanih virusom korona jučer je u Bihaću u 41. godini života preminuo Emir Hujić, nekadašnji odbojkaš Bihaća.

Prve odbojakše korake Hujić je napravio upravo u dresu Odbojkaškog kluba Bihać, a bio je član generacije koja je stasala tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu. U godinama nakon rata Hujić je s bivšim reprezentativcima naše zemlje Damirom Trgom, Đemom Pečenkovićem uz iskusnije Edina Kečalovića i Dževada Felića, bio dio tima koji je skoro pa konstantno bio u gornjem dijelu tabele i bio redovan učesnik play-offa za prvaka države.

Smrt Hujića itekako je pogodila njegove bivše saigrače, a i OK Bihać je s mnogo tuge objavio vijest o smrti svog nekadašnjeg člana, koji je po okončanju igračke karijere radio kao trener u ženskoj ekipi.

– Ode naš Emir Hujić … Zbogom prijatelju, igraču, na početku trenerske karijere, izgubio si utakmicu sa podmuklim protivnikom – napisala je zvanična Facebook stranica OK Bihać, s kojim je Hujić osvojio dvije titule prvaka države.

Ode naš Emir Hujić … Zbogom prijatelju, igraču, na početku trenerske karijere, izgubio si utakmicu sa podmuklim protivnikom …

Posted by OK Bihać on Monday, 21 September 2020

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo