Subota, 22 siječnja, 2022

Kragujevac: Rađala djecu, pa ih ubijala u šumi?!

Nemojte propustiti

U okolini Kragujevca pronađeno beživotno tijelo novorođenčeta. Privedena Vesna T. (39), za koju se sumnja da je zakopala svoju bebu. Načelnik policije kaže da postoji sumnja da se na toj lokaciji ne nalazi samo jedno tijelo ubijene bebe.

KamenicaU širem području jedne porodične kuće u kragujevačkom selu Kamenica danas je pronađeno beživotno tijelo novorođenčeta, izjavio je Tanjugu načelnik Policijske uprave Ivan Ðorović. On je dodao da postoji sumnja da na toj lokaciji nije tijelo samo jedne bebe.

Prema njegovim riječima, nadležni istražni organi nalaze se na licu mjesta.

Posmrtni ostaci pronađeni su bačeni u udaljeni dio seoske šume. Prema nezvaničnnim informacijama, policija je pronašla posmrtne ostatke uvijene u dijelove garderobe.

Nekoliko sati pošto je policija pronašla beživotno tijelo novorođenčeta, na informativni razgovor privedena je Vesna T. (39), za koju se sumnja da je majka djeteta čiji su ostaci pronađeni. Ona živi u Kamenici sa majkom, bratom i troje djece.

Obdukcijom će se utvrditi da li je novorođenče najprije zadavljeno pa ukopano. Osnovano se sumnja da je Vesna T. izvršila najmanje još jedno krivično dijelo u ranijem periodu i na istoj lokaciji i da je tada zakopala još jednu bebu, također nakon porođaja, navedeno je u saopštenju.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Izvjestilac njemačkog Bundestaga: Dodikova politička karijera gotova je do oktobra

Ako napadaš Dejton i gospodina Schmidta ne napaš samo njih već i Njemačku i EU i tu više nema...

Možda vas zanima i ovo