Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Krajem juna vjenačanje Jasmine Izetbegović i njenog izabranika Adnana Cerića: Na svadbu dolazi i turski predsjednik Erdogan!

Nemojte propustiti

Jasmina Izetbegović i Adnan Cerić, u vezi su već skoro dvije godine, a zaruke su razmijenili krajem decembra prošle godine.

Šest mjeseci nakon što su razmijenili zaruke, Jasmina Izetbegović, kćerka Sebije i Bakira Izetbegovića, i njen izabranik Adnan Cerić, popularni youtuber, navodno su zakazali vjenčanje.

Svadbeno veselje zakazano je za kraj juna ove godine, najvjerovatnije u hotelu Evropa, a prema još uvijek nezvaničnim ali poudanim informacijama, svadbi će, među ostalim prisustvovati i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, prijatelj porodice Izetbegović, saznaje portal Slobodne Bosne.

Sebija i Bakir Izetbegović, prije četiri godine, prisustvovali su vjenčanju kćeri turskog predsjednika, Sumeyye Erdogan, koja se udala za Selcuka Bayraktara, sina turskog biznismena Ozdemira Bayraktara, a turski predsjednik, Recep Tayyip sa suprigom Eminom, revanširat će im se u junu kada je planirano vjenačanje Jasmine Izetbegović i njenog izabranika Adnana Cerića.

Jasmina Izetbegović i Adnan Cerić, u vezi su već skoro dvije godine, a zaruke su razmijenili krajem decembra prošle godine.

CeriX, što je pseudonim pod kojim je poznat Adnan Cerić, ima vlastiti video kanal na YouTubeu koji trenutno prati oko 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 hiljada pratilaca. Klipove Adnana Cerića pregledali su milioni ljudi.

Jasmina Izetbegović, za razliku od svog izabranika, rjeđe se pojavljuje u javnosti. Završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu i profesionalno se s puno uspjeha bavi grafičkim dizajnom, piše Slobodna Bosna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mektić u nevjerici šta Dodik radi: Ljudi ovo je stanje potpunog haosa, ne može to činiti

- Policiji se nadležnosti mogu nametati samo zakonom, a ne kako Dodik kaže izdali smo (usmeno) uputstvo o ponašanju...

Možda vas zanima i ovo