Subota, 31 srpnja, 2021

Kralj narodne muzike ima novi hit: Poslušajte “Ako je ljubav grijeh” fenomenalnog Šerifa Konjevića

Nemojte propustiti

„Ako je ljubav grijeh, griješan sam, priznajem, i u tom grijehu ja da živim zauvijek pristajem“ – poručuje u novoj pjesmi Šerif Konjević.

Novi hit kralja narodne muzike pod nazivom “Ako je ljubav grijeh”, koji potpisuju Slavko Stefanović Slavkoni, Dragan Radonjić i Joca Stefanović, na prvo slušanje je osvojio simpatije publike širom Balkana.

Ljubitelji dobre narodne muzike imaju samo riječi hvale za ovu numeru, koja će sigurno biti nasljednica Šerifovih hitova „Bijela vjenčanica“, „Najljepši je na svijetu moj rodni kraj“, „Da se opet rodim“, „Još mi jutro miriše na tebe“, „Mogu dalje sam“, , „Pusti me već jednom“, „Lani je bio mraz“, „Kasno će biti kasnije“, „Nije taj čovjek za tebe“, „Koliko plavo nebo je“…

– Svaka čast, naježila sam se. Dugo sam je čekala i čekanje se isplatilo. Hvala Šerife na ovoj predivnoj pjesmi – napisala je na Faceboku jedna od Konjevićevih obožavateljki.

Za 15 sati od objavljivanja pjesma na YouTubeu ima više od 120.000 pregleda, a svoj komentar ostavio je Slavko Stefanović Slavkoni.

– Prema ovim komentarima izgleda da smo napravili dobru pjesmu. Ponosan sam i srećan kad znam da još ima ljudi koji vole pravu i dobru pjesmu sa kvalitetnom melodijom i tekstom – napisao je Slavko Stefanović Slavkoni.

Spot za pjesmu simljen je u Sarajevu, a za režiju je bio zadužen Anis Mujanović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo