Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Krišto se susrela s predsjednikom Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH i prisustvovala sjednici Skupštine

Nemojte propustiti

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Mostaru s predsjednikom Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini (HAZU BiH) akademikom Mladenom Bevandom.

Akademik Bevanda upoznao je predsjedateljicu Krišto sa svim planovima ove akademske organizacije za sljedeće razdoblje te s prethodno planiranim i dogovorenim aktivnostima i sustavnim radom, znanstvenim pa i političkim djelovanjem, kao i svim onim što rade u znanosti i umjetnosti kroz različite institucije u BiH.

Predsjedateljica Krišto je istaknula veliki značaj i ulogu Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH, posebno naglasivši važnim sve što je HAZU tijekom svojega djelovanja učinio za hrvatski narod na kulturnom, prosvjetnom, političkom, umjetničkom i znanstvenom području te društvenom razvitku.

Krišto je, također, sudjelovala i na 20. sjednici Skupštine Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini, gdje je istaknula kako Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini ima i uvijek će imati potporu svih dužnosnika hrvatskog naroda na svim razinama vlasti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kakve je statuse na društvenim mrežama pisao monstrum Bojan Prodan: “Kad se zarati ja ću vas …”

Skoro isti scenarij desio se 2008. godine prilikom ubistvu Vučka Sarića, za koje je Prodan osuđen. Prije nepunih 15 godina...

Možda vas zanima i ovo