Utorak, 27 srpnja, 2021

Krizni štab poslodavaca hitno traži sastanke sa Vladom FBiH, Agencijom za bankarstvo FBiH i Udruženjem banaka BiH

Nemojte propustiti

Krizni štab poslodavaca kojeg na inicijativu Udruženja poslodavaca FBiH čine predstavnici UPFBiH i Privredne/Gospodarske komore FBiH, traži hitan sastanak sa Vladom FBiH, Agencijom za bankarstvo Federacije BiH i Udruženja banaka BiH.

Tema sastanka sa Vladom FBiH je set mjera na ublažavanju posljedica krize izazvane pandemijom koronavirusa, koja se itekako osjeti u domaćoj privredi.

Na sastanku sa Agencijom za bankarstvo FBiH i Udruženjem banaka BiH razgovaralo bi se o mjerama koje je predložio Krizni štab poslodavaca, a čija je realizacija u nadležnosti Agencije za bankarstvo FBiH i Udruženja banaka BiH.

Na inicijativu Udruženja poslodavaca FBiH, predstavnici UPFBiH i Privredne komore FBiH formirali su Krizni štab poslodavaca koji će permanentno zasjedati i komunicirati s vlastima i drugim subjektima i aktivno učestvovati u donošenju mjera koje imaju za cilj ublažiti posljedice pandemije korona virusa.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedna “šuplja priča”: Milorad Dodik mora glasati u Predsjedništvu ako ne želi biti preglasan

Važno je napomenuti da Dodik nikada nije propuštao dolazak na sjednice Predsjedništva BiH upravo zbog bojazni da bi neke...

Možda vas zanima i ovo