Subota, 23 listopada, 2021

Krvavi prizori iz sobe užasa: Rifet ubio Mirelu jer mu nije oprostila nevjeru

Nemojte propustiti

Teško ubistvo u Gornjoj Koprivni kod Cazina uzdrmalo je cijelu Krajinu i BiH. Podsjetimo, policajac Rifet Lulić je, nakon bračnih razmirica, usmrtio suprugu Mirelu Beganović Lulić, pucnjima iz vatrenog oružja u porodičnoj kući njezinih roditelja. Troje maloljetne djece ostalo je bez majke.

U porodičnoj kući Beganovića nezamisliva bol i nevjerica. Izgubili su kćerku, za koju su mislili da je, barem pod njihovim krovom, sigurna.

U trenutku kada se začula pucnjava, razgovarali su sa komšijom koji je u prvi mah pomislio, djeca se igraju s petardama.

Prema tvrdanjama komšija, Mirela je zbog problema u braku, prije nekoliko dana od njega pobjegla kod svojih roditelja. Tvrde da su imali buran život, te da su i ranije imali problema u braku.

Rifet je navodno radio u firmi smještenoj u jednom od susjednih sela gdje je, navodno, imao ljubavnicu.

To je, kako tvrde mještani, bio i razlog što se Mirela odselila roditeljima.

Video: Federalna televizija

45-ogodišnji Rifet Lulić se nakon toga sam prijavio i predao Policijskoj upravi u Cazinu. Predao je i oružje kojim je počinio ubistvo.

Lulić je u policijskom pritvoru, nad njim je zavedena krim-obrada i tokom dana će biti predan na daljnje postupanje Kantonalnom tužiteljstvu u Bihaću.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo