Četvrtak, 25 travnja, 2024

Kupila kokosovo ulje u prodavnici zdrave hrane, zagrebala ispod etikete i ostala frapirana: ‘Kako to možete?!‘

Preporučeno

“Proizvod smo povukli s polica. Službeno povlačenje nismo radili, s obzirom da je s proizvodom sve u najboljem redu”, poručili su iz trgovine

Jedna se potrošačica prilično iznenadila kad je u Trgovini zdrave hrane kupila Nutrigoldovo kokosovo ulje, a potom shvatila kako se ispod Nutrigold naljepnice nalazi još jedna, i to Lidlova.

“Stvarno me zanima kako možete prodavati, ispod naljepnice Nutrigold, Lidlov proizvod? Mislim da nisam jedina znatiželjna, pa molim da se izjasnite”, napisala je na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju proizvoda.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

I doista, na dvije slike se vidi kako teglica organskog kokosovog ulja branda Nutrigold ima dvije naljepnice – Nutrigoldovu naljepljenu preko Lidlove – zbog čega se potrošačica zapitala čemo onda uopće ide kod specijaliziranih tgrovaca ukoliko oni zapravo prepakiravaju Lidlove proizvode?

Ubrzo je uslijedio i odgovor Trgovine zdrave hrane u kojem su pojasnili kako proizvod i za njih i za Lidl proizvodi ista tvornica u Sloveniji, odnosno da je doista riječ o istom proizvodu, ali da je u ovom slučaju došlo do greške prilikom pakiranja.

Upravo se čita:  Hit na društvenim mrežama: Pjevao u autobusu 14 sati na putu od Sarajeva do Beča

“Nije tajna da nekoliko vrhunskih specijaliziranih tvornica u Europi proizvodi za većinu brendova u regiji, a i šire. Tako da Nutrigold kokosovo ulje proizvodi tvornica u Sloveniji, koja između ostaloga proizvodi i ostale europske brendove…Što se konkretno ovog primjera tiče, riječ je o pogrešci prilkom automatskog etiketiranja unutar tvornice za koju nismo bili svjesni dok nam kupci nisu ukazali na istu. Proizvod smo povukli s polica. Službeno povlačenje nismo radili, s obzirom da je s proizvodom sve u najboljem redu”, kazali su te potrošačici ponudili da proizvod s dvije naljepnice zamijeni za proizvod s jednom naljepnicom.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

A ostalima otkrili kako identične proizvode s njihovih polica mogu pronaći i u drugim trgovinama, i to moguće i za znatno niže cijene.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas