Srijeda, 6 srpnja, 2022

Kupio košulju od zlata da bi se dopao djevojkama (Video)

Nemojte propustiti

Stara izreka kaže kako novac ne može kupiti ljubav, no jedan bogati Indijac u to baš i ne vjeruje previše. Naime, 32-godišnji Datta Phuge iz Pimpri-Chinchwada već dugo želi pronaći ženu svog života, a kako bi to i postigao, nedavno se dosjetio nečeg doista nesvakidašnjeg. Datta je potrošio oko 23 tisuće dolara na košulju napravljenu od zlata i to kako bi privukao pažnju žena, prenosi Index.

indijac

Za izradu njegovog luksuznog odjevnog predmeta trebalo je oko dva tjedna, a radilo se i do 16 sati dnevno. Košulja dolazi u kompletu sa zlatnom ogrlicom, prstenjem i šest Swarovski dijamanata, prenosi Daily Mail.

“Znam da nisam najzgodniji čovjek na svijetu, ali uvjeren sam da malo koja žena može ostati ravnodušna kad me vidi u zlatnoj košulji. To je bio moj san i sad se konačno ostvario. Odsad ću biti poznat kao ‘Zlatni čovjek iz Pimprija’ i svi će znati tko sam”, naglašava Phuge.

Ekstravagantni Indijac u šali dodaje kako je siguran da će pronaći onu pravu, jer uz njegovu zlatnu košulju, barem neće morati toliko peglati.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Egzodus konobara iz BiH na vrhuncu

Radnici odlaze zbog bolje zarade, a plata koju konobari imaju, npr. u Hrvatskoj je i do 1.000 evra, što...

Možda vas zanima i ovo