Subota, 31 srpnja, 2021

Lady GaGa je na striptizete u Beogradu potrošila 2000 eura

Nemojte propustiti

Kakvi ekskluzivni restorani ili barovi, kazališne predstave ili slično, Lady GaGa (29) je sa svojim dečkom Taylorom Kinneyjem (33) u Beogradu otišla ravno u striptiz bar.

Pjevačica je glumcu stigla u posjet jer on posljednjih tjedana u Srbiji snima film ‘Forest’, a htjela je da njezin dolazak bude tajan. Ipak, plan joj nije uspio i ubrzo su svi svjetski mediji saznali gdje je.

Medije su preplavile fotografije pijane Lady GaGe kako tetura uz Taylora, koji ju je dok su šetali primio i za stražnjicu. Noć su pak proveli u striptiz baru.

– Uopće se nije ponašala kao zvijezda, već se ponašala kao svaka djevojka koja izađe van. Nije imala ni neke posebne prohtjeve, a cijelu večer je pila viski. Iako su oko nje cijelo vrijeme bili tjelohranitelji, to ju nije spriječilo da se super provede.

U separeu je cijelo vrijeme plesala sa striptizetama, a u jednom trenutku izvadila je novac i počela im ga gurati u gaćice. Čini mi se da im je dala oko 2000 eura. Iz kluba je izašla s osmijehom na licu – rekao je za srpski Alo! izvor koji je svjedočio izlasku pjevačice i glumca.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo