Utorak, 15 lipnja, 2021

Lajčak: Navijat ću za BiH u Brazilu

Nemojte propustiti

Arhiv
Arhiv

Ministar Vanjskih poslova Republike Slovačke Miroslav Lajčak bio je gost u emisiji Interview 20. Lajčak je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u BIH, komentirajući važnost rješavanja pitanja Sejdić-Finci.

Miroslav Lajčak je odgovarajući na pitanje urednice Sanele Prašović Gadžo o tome da li bi zvaničnici BIH zbog ispunjavanja obaveza trebali prvo usvojiti odluku o Sejdić-Finci pitanju, pa potom rješavati „hrvatsko“ pitanje u BIH, odgovorio da bi bilo najbolje da se reforme i izmjene Ustava rade ne parcijalno nego cjelovito.

Ministar vanjskih poslova Republike Slovačke Miroslav Lajčak govorio je i o početku pregovora Srbije sa Europskom unijom i posebice naglasio da Srbija do okončanja pregovora mora riješiti odnos sa Kosovom, jer kako je istaknuo Europska unija ne želi unositi probleme.

Miroslav Lajčak u emisiji INTERVIEW 20 je indirektno potvrdio i da će prihvatiti ponudu za funkciju u institucijama EU ako takva ponuda stigne na njegovu adresu, te da će „preživjeti“ i ako ne bude tih ponuda.

Vice premijer Republike Slovačke pozitivno je komentirao ponašanje bh. navijača na utakmici za kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, te otkrio da je bio izuzetno sretan zbog pobjede BIH. Lajčak je u vedrom raspoloženju potvrdio da će navijati za BIH kada naša reprezentacija bude igrala utakmice u Brazilu.

(Brzevijesti)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo