Utorak, 3 kolovoza, 2021

Lana Jurčević prešla tridesetu, a nema nijednu boru: ‘Majčini bosanski korijeni, u kombinaciji s imotskima mog tate, ne može bolje’

Nemojte propustiti

– Dijete sam razvedenih roditelja, gdje sam, nakon rastave, gledala mamu, koja je bila pravi borac i radoholičar, i dosta sam od nje naučila, iako tada toga nisam bila svjesna. Naučila sam ovisiti samo o sebi i ne očekivati da će mi išta pasti s neba. Svaki lijepi događaj ili nečija gesta je, onda, samo lijepo iznenađenje, ispričala je Lana Jurčević Avazu.

Kaže da su joj najdraži izlasci na njene koncerti u nekom od klubova, koje često ima. Kada ne radi, onda je vesele male životne radosti – putuje, čisti stan, gleda filmove, ide u prirodu ili čita knjige. Trenutno je slobodna.

– Veza daje određeni mir, ako je odnos zdrav i lijep, naravno. U fazi dok mi je karijera na prvom mjestu, važno je kime sam okružena, smatra.

Dodala je da, iako je prešla 30 godina, još nemam nijednu boru.

– Majčini bosanski korijeni, u kombinaciji s imotskima mog tate, ne može bolje, zaključila je Lana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brojne organizacije kritikovale hrvatski mehanizam za nadzor granice

Sporno je što će, prema informacijama nevladinih organizacija, mandat mehanizma biti ograničen na policijske stanice blizu granice i graničnih...

Možda vas zanima i ovo