Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Lana Pudar: Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, sve ide po planu!

Preporučeno

Mostarska sirena Lana Pudar iz Rima je poslala pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, a posebno njenim Mostarcima.

Damir Đedović, predsjednik Kluba vodenih sportova Orka i trener Lane Pudar, zahvalio se večeras na ogromnoj podršci i ljubavi koju su Bosanci i Hercegovci ovih dana slali najboljoj bh. plivačici.

Pudar se u srijedu upisala zlatnim slovima u historiju bh. plivanja osvojivši zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu koje se održava u Rimu.

Njen trener je kazao kako zbog obaveza nisu u mogućnosti da odgovore na broje pozive, ali da će nakon povratka u Mostaru, u subotu, održati konferenciju za medije.

“Lana čim dođe u Mostar ide na odmor. Mi smo od februara bez ijednog slobodnog dana. Hvala vam na razumijevanju jer poslije ovako napornog perioda potreban je odmor”, istakao je Đedović.

Mostarska sirena Lana Pudar iz Rima je poslala pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, a posebno njenim Mostarcima.

“Jako sam ponosna i sretna zbog ovog uspjeha. Ovo je dokaz da radimo prave stvari i da sve ide po planu. Nadam se da ću u budućnosti imati još bolje uspjehe”, kazala je na kraju najbolja bh. plivačica.

Pudar je danas postala evropska prvakinja u disciplini 200 metara delfin, a osim ovog zlata okitila se bronzanom medaljom u disciplini 100 metara delfin.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo