Srijeda, 28 rujna, 2022

Lažni policajac nudi ljudima nabavku ogrjeva: Uzeo 600 maraka i nestao

Nemojte propustiti

Lažni policijski službenik je obećao da će ogrjev dovesti narednog dana i da će mu tada biti isplaćen preostali iznos.

Policija u Tesliću traga za osobom koje se lažno predstavila kao policijski službenik i naplatila 300 eura za navodnu nabavku ogrjevnog drveta drugoj osobi, koja je i prijavila slučaj.

Naime, policiji u Tesliću jučer je prijavljeno da je 7. avgusta nepoznato lice došlo do porodične kuće oštećenog i predstavilo se da je policijski službenik Policijske stanice Teslić i da mu može nabaviti ogrjevno drvo, za šta mu je oštećeno lice dalo 300 eura (600 maraka), saopštila je dobojska Policijska uprava.

Lažni policijski službenik je obećao da će ogrjev dovesti narednog dana i da će mu tada biti isplaćen preostali iznos.

S obzirom na to da se poslije ovog događaja nepoznato lice nije pojavljivalo sve je prijavljeno Policijskoj stanici Teslić.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela prevara.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Brajlović poručio Dodiku: Ne znamo baratati sa otrovima koji bi naškodili zdravlju, bujrum dođi da vidiš šta je čudo neviđeno

Dobro došao čovječe, ne brini, ne znamo baratati sa radio-aktivnim elementima poput polonija ili drugim otrovima koji bi naškodili...

Možda vas zanima i ovo