Subota, 16 listopada, 2021

“Ledeni izazov”: Samir Bečić nominirao Josipovića, Izetbegovića i Nikolića

Nemojte propustiti

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Samir Bečić, popularni fitnes trener, sa zadovoljstvom prihvatio “ledeni izazov”, radi kampanje u svrhu podizanja svijesti o Amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

Samir je sa nestrpljenjem i drugačije realizirao izazov i “izazvao” Ivu Josipovića, predsjednika Hvatske, Bakira Izetbegovića, predsjedavajućeg predsjedništva BiH, te Tomislava Nikolića, predsjednika Srbije.

Ugledne novine “Huffington Post” Samirov su pokret “Health Fitness Revolution” proglasile jednim od četiri najvažnija u SAD-u. “Washington Times” smatra ga vodećom osobom za fitnesu SAD-u. Proglašen je četiri puta najboljim fitnes-trenerom u svijetu, a čak 51 put ste to priznanje dobili u Americi.

Kampanja o ALS-u. se nevjerovatnom brzinom proširila širom svijeta, pa je dosad na društvenim mrežama objavljeno više od milijun snimljenih videa, a u prethodnih 15 dana prikupljeno je 7, 6 miliona dolara donacija.

Među slavnim osobama koji su se uključili u kampanju su i Justin Timberlake, Jeniffer Lopez, Jessica Alba, Gwen Stefani, Novak Đoković, Edin Džeko i drugi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo