Subota, 10 travnja, 2021

Legendarni Kobe je imao dogovor sa suprugom: Evo zbog čega nikad nisu zajedno letjeli helikopterom

Nemojte propustiti

Legendarni košarkaš je ranije govorio o svojoj upotrebi helikoptera, rekavši da je ovim prevozom izbjegavao saobraćajne gužve.

Kobe Bryant, koji je zajedno s kćerkom Giannom i još sedam osoba izgubio život u helikopterskoj nesreći, imao je raniji dogovor sa suprugom Vanessom da nikada ne lete zajedno helikopterom.

Pretpostavlja se da je upravo mogućnost nesreće razlog za to.

Inače, ovaj par je u braku od 2001. godine, ali prema magazinu “Peopleu”, Vanessa nije s mužem letjela helikopterom koji je Kobe koristio kako bi imao praktičnije kretanje u Los Angelesu.

Naime, Kobe je jedini koristio usluge pilota Ara Zobajana, koji je stradao zajedno s košarkaškom zvijezdom u nedjeljnoj nesreći.

Inače, Bryant je ranije govorio o svojoj upotrebi helikoptera, rekavši da je ovim prevozom izbjegavao saobraćajne gužve.

“Sjedio sam u vozilu i čekao u zakrčenom saobraćaju. Morao sam smisliti način na koji bih još mogao trenirati i usredotočiti se na ono što je moj posao, ali i uštedjeti vrijeme. Tada sam se odlučio za helikopter kako bih mogao da odem i da se vratim za 15 minuta”, rekao je Bryant prije dvije godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Poslušajte kako šef omalovažava radnice: Sjedite vi svi večeras kući i zapitajte se zašto radite za 500 maraka

- Nemojte molim vas mene, da se ja nerviram, p****** negdje drugo, molim vas. Sjedite vi svi večeras kući...

Možda vas zanima i ovo