Utorak, 22 lipnja, 2021

Lejla je najpopularnija Bosnaka: Instagram je poludio za torbom koja košta kao nečija godišnja plaća

Nemojte propustiti

Lejla Hajrović izaziva sve više pažnje i sve je popularnija. Ova blogerka postala je poznata zahvaljujuću slavnom suprugu Izetu Hajroviću, koji je fudbaler i trenutno nastupa za hrvatski Dinamo.

Javnosti se, također, približila druženjem sa blogerkom Zoranom Jovanović, a često je na meti kritika publike na Balkanu zbog ekstravagantnih odjevnih kombinacija i luksuznog načina života.

No, atraktivna 29-godišnjakinja ne mari za negativne komentare, i uživa u tome što život živi na visokoj nozi, a nije teško pogoditi da su joj opesija skupe krpice i aktuelni trendovi.

Njena posljednja fotografija na Instagramu izazvala je više pažnje nego obično, a sve zbog papreno skupe tašne koju lijepa plavuša nosi. Naime, ona je uz uske farmerke, sivi duks i moderne sportske patike ponela kultnu “Birkinku”, koja godinama unazad važi za najtraženiju, ali i najskuplju torbu brenda “Hermès”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Vrijednost ove torbice kreće se od 20.000 KM, pa naviše!

Žene su naprosto “poludjele” za Leylinim stilom života i to joj priznaju u komentarima.

“Najljepša supruga nogometaša je Leyla. Rado bih bila tvoja najbolja prijateljica. Ljubomorna sam. Kada bih imala magični štapić, jedan dan bih se zamijenila s tobom”, poručile su poznatoj Bosanki.

Lejlina famozna fotografija u manje od 24 sata skupila je više od sedam hiljada lajkova

I dok se s jedne strane susreće sa kritikama, s druge ima i armiju fanova i obožavatelja, a veliki broj žena tvrdi da je prava modna inspiracija i da obožavaju njen stil, piše Žena.rs.

Inače, zanimljivo je da Izeta i Lejlu zovu i “bosanskim Bekamovima” zbog sklonosti da prate modne novitete, ali i zbog specifičnog stila života koji uključuje brojna putovanja i lude izlaske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo