Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Lepa Brena nakon 5 godina priznala: Moj otac nije umro prirodnom smrću

Nemojte propustiti

Popularna pjevačica Fahreta Jahić (55), alias Lepa Brena, koja je prošle godine ostala bez majke Ifete, po prvi put je, nakon 5 godina, progovorila i o smrti svog oca Abida, koji je ovaj svijet napustio 20.10.2010. godine.

Preciznije, po prvi put je otkrila i način na koji je podlegao njen otac. Zapravo nije umro prirodnom smrću nego ga je udario autobus te je preminuo uslijed zadobivenih povreda.

A nedavno je veliku prašinu podigla fotografija Viktora, sina Lepe Brene, iza kojeg se vide noge nepoznate djevojke.

Lepa Brena, koja ove godine obilježava 35 godina rada na sceni, nedavno je gostovala u emisiji jedne srpske televizije. Osim o poslu, novinarka je Breni postavila i pitanje vezano za spornu fotografiju njenog sina Viktora iza kojeg se vide i noge nepoznate starlete.

Prethodno, tu je fotografiju komentarisala i sama Brena na Facebooku pitanjem – Šta je ovo sine?

Nakon toga govorilo se kako je Brena odlučila sina poslati u inostranstvo kako bi ga izvukla iz situacije koja je nastala.

– On sad treba na fakultet, tako da će ipak ići u inostranstvo. Što se tiče konkretno te priče, ona će biti i u Kanadi i Americi i u Evropi. Ali muškarac je i svi muškarci taj period treba da prođu – kazala je Brena.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mektić u nevjerici šta Dodik radi: Ljudi ovo je stanje potpunog haosa, ne može to činiti

- Policiji se nadležnosti mogu nametati samo zakonom, a ne kako Dodik kaže izdali smo (usmeno) uputstvo o ponašanju...

Možda vas zanima i ovo