Petak, 17 rujna, 2021

Lepa Brena o svom rođaku Semiru Jahiću: “Podsjetio me je na rođake, moj otac i njegov djed su se družili”

Nemojte propustiti

Lepa Brena je konačno ispunila želju svom rođaku Semiru Jahiću, koji je stigao do finala takmičenja „Zvezde Granda“, da se upoznaju. Njihov susret upriličen je prošle sedmice u studiju u Košutnjaku, ali ne samo da su se upoznali već su rođaci odmah i zapjevali zajedno, prenosi Kurir.

Njih dvoje su imali zadatak da izvedu duet „Ovako ne mogu dalje“, koji u originalu pjevaju Danijela Martinović i Kemal Monteno. Inače, Brena i Semir imali su mnogo tema za razgovor poslije izvođenja pjesme.

– Semirov lik me je podsjetio na ljude iz moje familije. Jahići imaju okruglo lice. Pričali smo kako su se moj otac i njegov deda družili i koliko u Srebreniku ima dobrih i kvalitetnih pjevača – kaže Brena za Kurir.

Ona navodi da je rano prognozirati kakvu će karijeru imati njen rođak.

– Želim mu sreću i nadam se da će krenuti zvjezdanim putem. Nikad ne možemo znati hoće li neko napraviti karijeru. Bitno je da on predano radi. Fanovi će njegovu posvećenost poslu da nagrade tako što će da traje – završava Brena.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo