Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Lepa Brena prvi put otkriva bračnu intimu: ‘Prvih 17 godina braka s Bobom bilo je grozno i vrlo žestoko’

Nemojte propustiti

Lepa Brena (54) u braku je sa Slobodanom Živojinovićem (52) 23 godine, a prvih 17 godina im je bilo ‘grozno i vrlo žestoko’, rekla je Grand televiziji .

– Često smo se ljutili jedno na drugo. Ti se u braku moraš dogovoriti, a Balkanci su navikli da budu apsolutni lideri u svemu. Jednostavno je, žena je sastavni dio porodice i s njom se morate dogovarati oko nekih važnih stvari – poslovnih, oko djece, kuće, ima 2 miliona stvari, rekla je srpska pjevačica i dodala da ‘dogovor kuću gradi’.

Sebe smatra užasno dosadnom osobom i dosadnom mamom.

– Mislim da sam čak i dosadna supruga. Pretjerano brinem o svima njima. Kad bi bio neki reality sa mnom mislim da bi propao jer sam toliko jednostavna, ne vjerujem da bi bila zanimljiva. Mislim da sam dosadna i prosječna kao sve majke, domaćice i supruge ovoga svijeta, to je realnost, iskrena je Lepa Brena, koja s bivšim teniserom ima sinove Stefana i Viktora, koji studiraju u Americi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo