Petak, 17 rujna, 2021

Liam Neeson: Optužbe za seksualno zlostavljanje u Hollywoodu su lov na vještice

Nemojte propustiti

Glumac Liam Neeson komentarisao je skandal koji u posljednjih nekoliko mjeseci potresa Hollywood. Slavni glumac u intervju za irsku televiziju kazao je da su optužbe za seksualno zlostavljanje s kojima su suočene njegove kolege lov na vještice.

“Postoje neki ljudi, poznati ljudi, koji su odjednom optuženi da su dodirivali koljeno nekoj djevojci ili nešto slično i odjevnom su izbačeni iz svega što su radili”, kazao je glumac.

Podsjećamo, jedan od glumaca koji je optužen za seksualno zlostavljanje je Dustin Hoffman, kojeg je osam žena optužilo za seksualno nedolično ponašanje. Međutim, Neeson kaže da su to “dječija posla” i samo dio “gluposti” koji se dešava u svijetu pozorišta i filma.

“Dustin Hoffman je navodno dirao grudi djevojaka, a to su dječija posla. Ne kažem da sam radio slične stvari. Međutim, dešava se nešto ozbiljno. Fokus je izgleda samo na Hollywoodu, ali to se dešava u svakoj industriji”, rekao je glumac.

Osim Hoffmana, s optužbama za seksualno zlostavljanje i silovanje suočavaju se, između ostalih, i Harvey Weinstein i Kevin Spacey.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo