Subota, 4 prosinca, 2021

Liječnici u čudu: Trudnica nosi čak 13-ero djece!

Nemojte propustiti

Žena je tijekom braka rodila sedmero djece, od koji su dvoje blizanci, a zadnje dijete je imala prije pet godina. Upravo tijekom tih zadnjih pet godina više nije mogla zatrudnjeti pa se njezin suprug oženio drugom ženom.

Liječnici u Iraku ostali su u čudu kada su na ultrazvuku trudnice u ranim četrdesetima vidjeli čak 13 fetusa.

Žena je tijekom braka rodila sedmero djece, od koji su dvoje blizanci, a zadnje dijete je imala prije pet godina. Upravo tijekom tih zadnjih pet godina više nije mogla zatrudnjeti pa se njezin suprug oženio drugom ženom, pišu emirates 24/7.

On je ispričao da je istovremeno i sretan i zabrinut. “Vrlo sam sretan zbog ženine nove trudnoće, a isto tako sam zabrinut kako ću se brinuti o joj da očuvamo ovaj blaženi dar”, rekao je. “Bilo mi je veliko iznenađenje da mi žena nosi 13-ero djece i sada nastojim organizirati posebnu njegu za nju jer bih, nakon njezinog poroda, mogao postati jedini otac na svijetu koji ima toliki broj blizanaca.”, prenosi Vecernji.hr

No, ova rizična trudnoća je već ostavila neke posljedice. “Prvi testovi su pokazali da je četvero djece mrtvo, srca im ne kucaju. Ostali su u dobrom stanju”, rekao je dr. Mikdam Al Jabouri, specijalist u iračkoj bolnici Takreet.

“Majčino zdravlje je isto u redu, ovo je jedan od najrjeđih slučajeva trudnoće u povijesti. No, očekujemo da će još djece umrijeti u naprednoj trudnoći i da će djeca koja dožive porod biti vrlo malena”, dodao je dr. Al Jabouri.

Ilustracija
Ilustracija

(Vecernji.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo