Nedjelja, 11 travnja, 2021

Lijepa Bosanka oduševila na sceni “Zvezda Granda”, svi ‘popadali’ kad su je čuli: Komentar Jelene Karleuše će dugo pamtiti!

Nemojte propustiti

Azra Husarkić ima 20 godina i dolazi iz Tuzle i sinoć je oduševila nastupom u šou “Zvezde Granda”. Ona je već sa prvim taktovima sevdalinke “Bosno moja” dirnula žicu Draganu Stojkoviću Bosancu, dok je za drugom “Tvrđa od ljubavi” samo potvrdila šest “da” koje je dobila od žirija.

Jelena Kareluša joj poručila da njen glas zvuči kao kod starije žene, ali da joj to ne smeta i da je itekako oduševila izvedbom pjesama.

– Uvijek si besprekorna, nestvarno si lijepa, super si obučena, sa stilom i pjevanje ti je odlično. Ti jesi dama, ali scena zahtjeva da budeš i malo bezobrazna. Moraš da pokažeš i malo srca, nadam se da ima emocija u tebi – posavjetovala je Jelena.

– Tvoja ljepota i volja za karijerom je za svaku pohvalu. Čestitam ti, bravo, poručio joj je Bosanac.

Oduševila žiri, Foto: Z.K.Munja/D. Milošević

Podsjetimo, Azra Husarkić ima 20 godina i dolazi iz Tuzle, Bosne i Hercegovine. Završila je Gimnaziju, a poslije toga je upisala Pravni fakultet.

Već duže vrijeme se bavi pjevanjem. Obožava druženja i putovanja i svaki slobodan trenutak koristi za to. Sebe opisuje kao komunikativnu, impulsivnu i pravičnu osobu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo