Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Lijepa Sarajka koja je zaštitno lice kampanje za Svjetsko prvenstvo u fudbalu kćerka je glavnog inspektora Granične policije BiH

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Lijepa Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje je počela raditi kao stjuardesa za čuveni “Qatar Airways”

Bosanskohercegovačka ljepotica Antea Hofman (Hoffmann) glavno je lice reklamne kampanje za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra ove godine u Kataru.

Ova lijepa Sarajka je kćerka glavnog inspektora Granične policije BiH Svevalda Hofmana, savjetnika direktora ove policijske agencije, otkriva portal “Avaza”.

Foto: Privatni album

Lijepa Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje je počela raditi kao stjuardesa za čuveni “Qatar Airways”, koji je generalni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru 2022.

Ona je, zajedno s kolegicama u uniformi, učestvovala u snimanju niza reklama na stadionu te pozirala uz čuveni FIFA-in trofej Svjetskog prvenstva.

Foto: Privatni album

Interesantno za vas

Izdvajamo

Oglasila se profesorica engleskog u Tehničkoj školi u Trsteniku koju su učenici maltretirali: “Ni roditelji mi se nisu izvinili”

„Dirnuta sam, veoma mi znači podrška kolega. Sindikati će nastaviti da rade i na ovome neće stati. Još uvijek...

Možda vas zanima i ovo