Subota, 12 lipnja, 2021

Lijepa Sarajka osvaja Ameriku: Enela sa Alenom Islamovićem zasjenila i Indiru

Nemojte propustiti

Enela Palavra, mlada djevojka bosanskih korjena koja inače živi u Americi, na dobrom je putu da za vrlo kratko vrijeme zablista u samom estradnom vrhu. Za to ima sve predispozicije…

Još prije nekoliko godina kada se otisnula u estradne vode, pjesmama koje su uvijek pratili visokobudžetni spotovi, ova atraktivna djevojka pokazala je da itekako može parirati kolegama sa daleko više radnog-estradnog staža od nje. Mada živi i radi u Americi, ponosna je na to što će za nju uvijek prvo reći da je bosanska pjevačica sa američkom adresom. Svakako da će Enelino bitisanje pod estradnim nebom itekako uljepšati, odnosno obogatiti estradnu scenu.

Uz nekoliko dueta koje je do sada snimila, a od kojih treba naglasiti one koje je radila sa Selmom Bajrami „Mlađe, slađe“, „Vatra s vatrom“ koji je snimila sa Nemanjom Stankovićem… ova lijepa djevojka ovih dana završila je dugo najavljivani duet sa Alenom Islamovićem pod nazivom „Nije mi dobro“.

– Enela je jako perspektivna mlada pjevačica. Smatram da njenim pojavljivanjem estradna scena dobija zaista puno. Ona je spoj ljepote u svakom smislu. Muzički je itekako obrazovana, lijepo pjeva, fatnastično izgleda na sceni kojom odlično vlada… Kao stvorena je za estradu – kazao nam je Alen Islamović prije nekoliko mjeseci kada je tek snimao svoj dio pjesme za duet koji su završili.

Njihova zajednička pjesma je samo početkak nove saradnje. Tako će uskoro Islamović imati svoj 40-minutni muzički show na velikom koncertu koji će se desiti u Vodicama. Baš Enela je njegova specijalna gošća. Tamo će s njim otpjevati duet koji su snimili, kao i njegov veliki hit „Lopov“ koji je ranije snimio sa Indirom Radić.

– Pjesma je jako dobra, mladalačka, klupska… Drago mi je da se i Alenu dopala kada je dobio tekst, a sigurna sam da će jako dobro reagirati i publika – kaže Enela naglašavajući kako ovih dana snimaju spot za duet „Nije mi dobro“.

Pjevački potencijal u Eneli nije prepoznao samo Islamović već i Enes Begović. On se nalazi na turneji u Americi u okviru koje je održao i koncert u New Yorku.

Ono što je Eneli posebno drago je činjenica je ju je publika odlično prihvatila na zajedničkom nastupu sa popularnim Visočaninom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo