Utorak, 18 siječnja, 2022

Lijepe Banjalučanke plijene pažnju na obalama Vrbasa (Foto)

Nemojte propustiti

Na osam lokacija na riječnim kupalištima u Banjoj Luci još prije petnaestak dana postavljene su table na kojima se građani upozoravaju da je voda na tim mjestima neispravna i da nije za kupanje.

Foto: M. LugićIako su inspekcijske službe utvrdile da su nizak vodostaj i visoke temperature razlog što ne postoje dodatni ispusti otpadnih voda uz lijevu i desnu obalu Vrbasa i Vrbanje, osam “ugroženih” banjalučkih plaža i dalje su svakodnevno pune kupača i građana koji se sunčaju na riječnim obalama.

Utočište od gradske vreline na “Abaciji”, “Zelenoj”, “Slapu” i drugim plažama pronalaze i porodice sa djecom, pripadnici starije populacije, ali najviše pažnje svakako plijene lijepe Banjalučanke koje svakodnevno posjećuju već pomenuta mjesta.

Njihove fotografije koje svakodnevno objavljuju administratori “Plaže zeleni most” već imaju na stotine obožavalaca širom BiH.

(Bh-index/Dnevni avaz)

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo