Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Lijepe vijesti: Mustafa Nadarević stigao u Sarajevo, bolest mu se povlači

Nemojte propustiti

Uprkos ozbiljnosti njegove bolesti, glumac je nastavio snimanja i bavljenje onim što najviše voli, a to je gluma.

Legendarni Mustafa Nadarević (76) boravi već nekoliko dana u Sarajevu, piše Avaz.ba.

Ovog puta, ipak, nije u pitanju snimanje nastavaka popularnog sitkoma “Lud, zbunjen, normalan”, ali jeste u vezi s tim projektom.

Kako nam je kazao naš izvor, na ulicama glavnog grada, tačnije na Marindvoru, prije dva dana snimani su promotivni spotovi.

– Snimani su spotovi za firmu koja je naručila da im ekipa serije “Lud, zbunjen, normalan” reklamira brend – govori izvor.

Što se tiče serije, trenutno je na pauzi do marta, kada će se opet dobro poznata ekipa okupiti u sarajevskom naselju Hrasnica i nastaviti s radom.

– Na Marindvoru se snimaju samo eksterijeri, a svi enterijeri su u Hrasnici. Ekipa od ljeta nije stala, samo što je sada pauza – dodaje nizvor iz ekipe.

S obzirom na to da je nedavno region potresla vijest da Nadarević boluje od raka pluća, pitali smo i za zdravlje ovog glumca.

– Naravno da Mustafa Nadarević prisustvuje snimanjima. Kako će to biti bez njega? Dobar je on, super, snimao je te promotivne spotove. To je malo napuhano sve oko njegovog zdravstvenog stanja. On je sam rekao da ima tu bolest koju ima.

A trenutno je vrlo dobrog fizičkog i zdravstvenog stanja.

Povuklo mu se to nakon zračenja i svega. Veoma se dobro osjeća – zaključio je izvor.

– Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se zloćudna bolest može pobijediti – rekao je nedavno Nadarević za “Media servis”.

Uprkos ozbiljnosti njegove bolesti, glumac je nastavio snimanja i bavljenje onim što najviše voli, a to je gluma.

Izvor: Avaz.ba

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo