Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Lino Fest 2013: Najveća zabava za mališane je spremna

Nemojte propustiti

U subotu, 25.05. s početkom od 18.00. sati Bosanski kulturni centar u Sarajevu bit će mjesto održavanja nezaboravne dječje zabave – Lino Festa 2013. Pažljivo osmišljen zabavno-edukativni program i 14 ovogodišnjih natjecateljskih skladbi obećavaju dobar provod za sve mališane koji se pridruže ovoj manifestaciji.

Lino-fest-2013„Sve je spremno za 11. Lino Fest u natjecateljskom programu imat ćemo 14 skladbi koje će izvoditi mališalni iz BiH, Srbije i Hrvatske. Kako svake godine ostavi impresivan dojam, ni ovogodišnji program neće biti bez izvedbe baletne skupine „Libertas“. S obzirom da svake godine nastojimo ispuniti očekivanja mališana i svaki naredni festival napraviti još boljim, nadam se da ćemo to uspjeti i sa Lino Festom 2013“ istakao je Željko Gudelj, izvršni direktor Festivala.

Ovogodišnji program festivala koji je usmjeren dječjoj poeziji i temi „Djeco, čitajmo pjesnike“ vodit će glumica Minka Muftić, pjesnik Miki Trifunov i profesor Besim Spahić.

“Odgovornost nas odraslih je da kod djece razvijemo ljubav prema umjetnosti, knjizi i čitanju poezije, ali da ih i naučimo vrednovati kvalitetan umjetnički izričaj. Lino Fest 2013 će biti prilika da se djeca upoznaju sa djelima najpoznatijih dječijih pjesnika sa ovih prostora, što će nadamo se u budućnosti doprinijeti očuvanju najljepših djela dječje poezije“ istakao je profesor Besim Spahić, direktor i jedan od voditelja Festivala.

Već 11 godina za redom Lino Fest realizira se u organizaciji udruge Libertas i uz podršku Podravke.

“Sigurni smo da će kao i prethodnih godina kako sudionici tako i gledatelji uživati u cjelokupnom programu Festivala, ali i nezaobilaznom druženju sa LINO medvjedićem. Podravka uvijek s radošću dočekuje ovaj projekat, na koji smo zaista ponosni”, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Bosanskog kulturnog centra Sarajevo.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Susjedima je jasno: “Vučić stvara najmoćniju vojnu silu u regionu”

Hrvatski mediji pišu da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stvara najmoćniju vojnu silu u regionu. "U posljednje se vrijeme sve češće,...

Možda vas zanima i ovo