Petak, 24 ožujka, 2023

Ljepotica koja zavodi samo bogate muškarce: Ako nema status, ne zanima me

Nemojte propustiti

Džefris na Instagramu prati 4,7 miliona ljudi, pa nije ni čudo što je čitavo vrijeme na plaži pokušavala da napravi savršenu fotografiju za ovu društvenu mrežu.

Model, influnserica i DJ Šantel Džefris (Chantel Jeffries) nedavno je uhvaćena na jednoj plaži u Majamiju, a atraktivna 29-godišnjakinja uživala je sa prijateljicom u sunčanju, kupanju i ispijanju koktela. Naravno, Šantel je puno vremena provela i praveći savršen selfi, a mamila je i poglede svih prolaznika.

Popularna influenserica zavodila je sve oko sebe u minijaturnom zelenom bikiniju, istaknuvši svoje bujne grudi, za koje je davno priznala da su plastične, te ravan stomak i izvajane trbušnjake.

Šantel je svoj morski autfit upotpunila trendi, zelenim naočalama za suncem i šarenom ogrlicom sa perlicama, a svoju bujnu, kovrdžavu kosu pustila je da ležerno pada.

Inače, Džefris na Instagramu prati 4,7 miliona ljudi, pa nije ni čudo što je čitavo vrijeme na plaži pokušavala da napravi savršenu fotografiju za ovu društvenu mrežu.

Ova crnka poznata je po viđanju sa bogatim, poznatim i utjecajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje. Ona je imućne muškarce počela da zavodi još prije punoljetstva, pa je tako prije 2013. uspjela već da bude sa Džastinom Kombsom (Justin), sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom (Dishon Jackson).

No, afera koja je zaista proslavila i učinila je svjetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom (Justin).

Interesantno za vas

Izdvajamo

Hrvat odlučio postiti cijeli ramazan: Nakon iftara objasnio ljudima kako mu je prošao prvi dan posta

Reakcije ljudi na ovakvu njegovu odluku su i više nego pozitivne i ohrabrujuće. Sve ih je zanimalo kako je...

Možda vas zanima i ovo