Utorak, 18 siječnja, 2022

“Ljubav tetkina, nisam te se ni naljubila”: Rodbina se oprašta od dječaka stradalog u Kaknju

Nemojte propustiti

Samo nekoliko sati nakon nesreće na društvenoj mreži Facebook prijatelji, rodbina i poznanici opraštaju se od nastradalog dječaka te izražavaju saučešće porodici.

Petogodišnje dijete smrtno je stradalo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u ulici Alije Izetbegovića u Kaknju.

– Automobil ga je udario, vozač je stao i počeo plakati. Zvao je ljude, vikao upomoć. Onda su zvali Hitnu pomoć, ali dijete je preminulo – ispričao je očevidac nesreće, prenosi “Dnevni avaz”.

U nesreći su učestvovali vozilo Passat, kojim je upravljao J. Z., i dijete rođeno 2015. godine.

Nekoliko sati nakon nesreće na društvenoj mreži Facebook prijatelji, rodbina i poznanici opraštaju se od preminulog dječaka te izražavaju saučešće porodici.

– Smrt nije pitala koliko te volimo i koliko ćeš nam nedostajati, ali voljeni ne umiru sve dok žive oni koji ih vole,draži si bio Gospodaru pa te uzeo sebi. Molim Allaha dž.š da ti da sve džennetske ljepote a tvojim roditeljima sabur i snagu. Svako živo biće će smrt okusiti. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo – stoji u jednom statusu na Facebooku.

A tetka dječaka je napisala: “Ljubav tetkina, nisam te se ni naljubila”.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo