Subota, 4 prosinca, 2021

Ljubavna priča s tužnim krajem: Samo mjesec dana nakon vjenčanja uslijedio je šok

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Živjeli su kao u bajci, voljeli se, dobili dvoje djece, skupljali novac za vjenčanje iz snova. Vjenčali se nakon 12 godina, a onda je ta bajka prekinuta bez ikakve najave.

Majka dvoje djece Gemma Sinclair (31)  imala je iznenadni srčani udar dok je spavala pored svog muža, te je preminula na putu do bolnice. Njezin suprug Jamie je kazao da se prvo nasmijao zvukovima koje je njegova žena pravila, misleći da se ona šali, prnosi Mirror.co.uk

Obdukcijom je potvrđeno da u tijelu nije bilo nikakvih stranih tijela te patolozi nisu sa sigurnošću mogli odrediti uzrok smrti.

Kako Sinclair kaže, žena ga je probudila oko 6:30 ujutro praveći čudne zvukove i izgledalo je više kao da se više, a ne bori da dođe do daha.

“Nikada neću zaboraviti, bila mi je okrenuta leđima i ja sam joj se smijao i potapšao je jer sam mislio da sanja. Kada sam se okrenuo i nisam dobio odgovor od nje shvatio sam da nešto nije uredu. Umrla mi je na rukama”, kaže Jamie.

Jamie i Gemma su bili zajedno otkad su bili tinejdžeri i imaju kćerku (13) i sina (11). Godinama su skupljali za vjenčanje i konačno su sve vjenčali u augustu 2012.

“Uvijek ću se sjećati zavjeta na vjenčanju. ‘Dok nas smrt ne rastavi’ je bio zadnji, a on je bio prvi koji se ostvario”, kaže Jamie.

Bila je tako draga, njen osmijeh je zarazan. Naporno je radila u kafiću i bila majka naše dvoje djece. Moje srce je slomljeno, izgubio sam najboljeg prijatelja i srodnu dušu, kazao je Jamie.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo