Srijeda, 14 travnja, 2021

Ljubila se sa 14 momaka i sve ih zarazila: Marina je znala da ima koronu i otišla je na žurku s namjerom da zarazi što više osoba

Nemojte propustiti

UKRAJINA – Portali iz Kijeva pišu da se na žurki nisu primjenjivale nikakve mjere zaštite i da je alkohola bilo toliko da je polovina gostiju na kraju završila u obližnjim bolnicama na trežnjenju.

U Pečersku, predgrađu Kijeva, 26. decembra organizovana je prednovogodišnja žurka sa oko 90 mladih, a 22-godišnja Marina Vorenko uspela je da na njoj zarazi čak 14 momaka.

Marina, koja tvrdi da nije bila u alkoholisanom stanju, ljubila se i “mazila” sa 14 momaka, a ispostavilo se se da je na žurku došla znajući da je zaražena korona virusom, prenosi Mondo.

Portali iz Kijeva pišu da se na žurki nisu primjenjivale nikakve mjere zaštite i da je alkohola bilo toliko da je polovina gostiju na kraju završila u obližnjim bolnicama na trežnjenju.

“Djevojka je pred žurku dobila rezultate testiranja i znala je da je pozitivna. Svjesno je došla na žurku i čini se da je s namjerom gledala da zarazi što više momaka. Zato je flertovala sa što više njih i ljubila se s njima. Svi koje je ljubila su se zarazili. Jedan od momaka ima jake simptome i primljen je u bolnicu”, piše portal 112.ua.

Marina je, kako se dalje otkrilo, prije četiri mjeseca izgubila rođaka koji je preminuo od korona virusa i za kojeg je bila vezana. Kad je djevojka privedena na saslušanje, prema nezvaničnim informacijama, ustanovljeno je da je svjesno zarazila što je mogla više ljudi iz svojevrsne osvete za tragediju koja joj se privatno dogodila.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo