Utorak, 26 listopada, 2021

Ljubiša Bogdanović je u zadnje vrijeme bio ljut, a suprugu je tukao lancem za pse

Nemojte propustiti

Supruga ubojice Ljubiše Bogdanovića (60), Javorka, ispričala je policiji kako ju je često tukao, posljednje vrijeme bio je posebno ljut zbog afere sina Branka (41).

ljubisa-bogdanovicDva dana nakon krvavog pokolja u selu Velika Ivanča u Srbiji, u kojemu je Ljubiša Bogdanović (60) ubio 13 ljudi među kojima i dijete, pojavljuju se novi detalji.

Rođaci ubice kazali su kako je Ljubiša bio vrlo ljut u posljednje vrijeme jer se njegov sin Branko (41) zabavljao se djevojkom koja je bila na lošem glasu.

Policiji je stavičan pohod opisala i supruga ubice, Javorka Bogdanović. S Ljubišom je u braku bila gotovo 42 godine.

– Ljubiša je bio jako nervozan. Takav mu je bio i otac. Tukao me je. Ne znam šta mu se dogodilo. Bila sam u kuhinji, gdje spavam, kada je ušao sa pištoljem i rekao da nama više nema života. Onda je pucao. U jednom trenutku čula sam otvaranje i zatvaranje vrata, neku trku. Uslijedio je pucanj. A onda je sve utihnulo – ispričala je policiji potresena Javorka.

policija-srbija-2Blic donosi kako je suprugu tukao čak i lancem za pse.

Ljubiša se, doznaje policija, prema svima u selu ponašao zaštitnički. Obitelj Bogdanović je u odnosu na ostale u selu bila dobrostojeća.

Susjedi i prijatelji kažu nije bilo slavlja na koje Ljubiša nije među prvima pozvan.

– Bio je netko tko je o svima brinuo. Imao je strojeve i svima je pomagao. Njemu su se obraćali za savjete – ispričali su za Večernje novosti.

Mještani sela ispričali su kako se već godinama zna za obiteljsko nasljeđe koje u Velikoj Ivanči zovu ‘prokletstvo Bogdanovića’. Kažu kako su si Ljubišin otac i djed život oduzeli vješanjem, a njegov stric je liječen u psihijatrijskoj bolnici gdje je umro tijekom liječenja. Dodaju i kako je snaha njegova bratića misteroizno stradala davljenjem u bunaru.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo