Nedjelja, 1 listopada, 2023

Ljubomora bila okidač: Poznato stanje doktorke koju je suprug upucao pred odlazak u Njemačku

Preporučeno

SRBIJA – Prema riječima komšija, ona je radila u Drezdenu i planirala je da odvede muža i djecu tamo i došla je da naprave ispraćaj.

Milena M. (35), koju je juče u Kragujevcu upucao suprug Vladimir M. (40) iz vatrenog oružja u vrat se, kako su naveli iz UKC Kragujevac, nalazi u teškom opštem zdravstvenom stanju.

Uponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na liječenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena – naveli su iz UKC Kragujevac.

Upravo se čita:  Šta je zapravo bio cilj napada na Kosovu? "Tamo su već pripremili rovove, infrastrukturu i naoružanje"

Inače, prema riječima komšija, ona je radila u Drezdenu i planirala je da odvede muža i djecu tamo i došla je da naprave ispraćaj.

– Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj – pričaju komšije, piše Blic.

Upravo se čita:  Užas: Vodio ženu golu po selu da je pokaže kao preljubnicu

Vladimir M. (40) sinoć je uhapšen nakon višečasovnih pregovora da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao nakon što je pucao u vrat supruzi Mileni M. (35).

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Upravo se čita:  RSE: Primijećeno kretanje vojnog konvoja na jugu Srbije

Bio je opkoljen i prema riječima sagovornika “Telegrafa”, zabarikadiran u kolima naoružan, bio je miran i nije hteo da se preda, ali je na kraju to učinio.

– Policija nam je rekla da ne izlazimo iz kuća i da zatvorimo prozore. On je u kolima bio naoružan i valjda pretio samoubistvom – rekle su juče komšije.

Nakon pucnjave je, podsjetimo, pobegao i bacio mobilni telefon. Cijeli grad je bio blokiran i intenzivno se tragalo za njim. Inače, u ovoj kući ranije nije bilo prijava za nasilje.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo