Četvrtak, 28 siječnja, 2021

Ljubomora prouzrokovala ljubavnu dramu u Srebreniku, muž prijavio nestanak 20-godišnje supruge: “Da mi je sa njim bilo ok, ne bih odlazila”

Nemojte propustiti

Skandalozan istup načelnika Srebrenice: Mladen Grujičić ljut, poziva na otcjepljenje RS

Grujičić odluku CIK-a kao i današnju Suda BiH smatra skandaloznim i sramotnim i dodaje "da se pokazalo da se...

Sud BiH odbacio žalbe: Izbori u Srebrenici i Doboju će biti ponovljeni

Sud BiH odbio je sve žalbe koje su upućene na odluke Centralne izborne komisije BiH o poništavanju izbora u...

Totalni raspad sistema: BiH naručila vakcine, ali niko ne zna šta je naredni potez da bi one stigle

Bosna i Hercegovina naručila je milion 232 hiljade doza vakcina preko Covaxa, a 892 hiljade preko mehanizma snabdijevanja Evropske...

Slučaj u BiH: Nakon smrti mladića samo smanjena plata dispečeru Hitne pomoći

Srđanov brat Nemanja rekao je za “Nezavisne” da je poražavajuća činjenica to što je propisano da se u ovakvim...

Nakon prijave policije, i četiri dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić (udata Delić) javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

Aldin Delić iz Srebrenika prijavio je nestanak svoje 20-godišnje supruge Rumejse Delić koja je u petak napustila kuću.

Prema Aldinovim riječima, on je u petak bio na poslu, kada je Rumejsa napustila kuću i sa sobom odnijela svoje stvari.

– Bila je mati kod kuće, kada je izašla u petak i od tada joj se svaki trag. Majka ju je tražila, vidjela je joj nema stvari. Rumejsa je bila ljuta na mene što sam bio puno ljubomoran na nju. Javila se svojoj majci da je u Tuzli u restoranu da radi i ima prenočište, ali nisam siguran da je tako. Nije aktivna na Facebooku, ne javlja se na telefon i bojim se da joj se nešto desilo, kaže Aldin koji s Rumejsom ima maloljetnu djevojčicu, prenosi Oslobođenje.

Nakon prijave policije, i četiri dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić (udata Delić) javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

Aldin Delić, Foto: Facebook

Nakon toga kontaktirala medija kako bi ispričala svoju priču.

Oglasila se “nestala žena”

– Zdravo, ja sam Rumejsa Delić, žena koja nije nestala i moliću vas s poštovanjem da uklonite tu vijest ili ću sve prijaviti na Sud. Jer da mi je bilo ok s njim ne bi otišla. Upravo idem u policiju. Lažna vijest i informacija o mom nestanku. Ljudi se šprdaju na nečiju muku. To je moja stvar! Ja sam dobro i imam posao, smještaj. Pošteno radim. Javila sam se policiji i obavila razgovor. Telefonski sam razgovarala sa policajcem Harisom M. iz PU Srebrenik. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju, izjavila je Rumejsa.

Iz MUP-a Srebrenik potvrdili su da je Rumejsa živa i da je cijelu ljubavnu dramu prouzrokovala ljubomora.

– Posvađali smo se jer sam previše ljubomoran. Stalno se šminkala i dotjerivala, Bila je non stop na telefonu. Pregledavao sam njen mobitel i tu je nastala svađa. I prije par dana nismo pričali i u petak je otišla. Dijete nije dobro. Ima temperaturu i ništa nije jela, razbolil se. Moj život mi se ruši! Dođe mi da dignem ruku na sebe. Da mi se samo javi, sve bih joj dopustio, samo da smo zajedno. Naučio sam lekciju, pričao sa psihologom, izjavio je Aldin Delić piše Crna-Hronika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beogradski analitičar zabrinut: “Vijest o razgovoru između Bidena i Mereklove o prioritetima zajedničkog djelovanja na Zapadnom Balkanu nije dobra za nas”

Iako su brojni analitičari prognozirali da novom američkom predsjedniku Joe Bidenu Balkan neće biti visoko na skali prioriteta, on...

Možda vas zanima i ovo