Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Ljudi ne prestaju da se smeju Zorici Brunclik: Skini tu sliku crna Zoro, shvataš li ko je ta djevojka

Nemojte propustiti

Zorica Bruncik, popularna pjevačica narodne muzike, postala je najpopularnija “žrtva” omiljene zabave Tviteraša iz Srbije u posljenjih nekoliko godina. Naime, najnovija fora je da se ispod slike nekog polu poznatog opskrunog lika izmisli srceparajuća priča i napiše “zašto mediji ne pišu o tome”. Pa evo, da razjasnimo i da se malo nasmijete.

Dok se oni koji koriste društvene mreže, veoma dobro zabavljaju u komentarima ispod ovakvih objava, oni koji slabo koriste društvene mreže ili ne prepoznaju likove sa slika, često se upecaju, te zaista poveruju u viđeno. Upravo to je snašlo Zoricu Brunclik, koja je na svom Instagram nalogu podijelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o “mladoj Romkinji, Mii Jovanović”.

“Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mesto na eropskom prvenstvu. Zašto nije jedna televizija to nije objavila”, pisalo je ispod slike Mije, ali ne Jovanović nego Kalife, piše Blic.rs.

Podsećanja radi, Mia Kalifa je Libanka, koja je svjetsku slavu stekla u svetu filmografije za odrasle, gdje je provela samo nekoliko mjeseci, nakon čega se povukla.

Objava Zorice Brunclik

Naravno, to srpska pjevačica nije znala te je nasjela kako na propratni tekst, tako i na fotografiju Kalife, vjerovatno iz najbolje namjere.

Kada je objavila apel na svom oficijalnom Instagram nalogu, na Tviteru je nastala prava žurka, te su korisnici uz nevjericu, komentarisali kako Zorica zna samo za Kemiša, te i kako ona vjerovatno nije upoznata sa opisom dijlanja Kalife iz prošlosti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mirsad Hadžikadić i zvanično kandidat za člana Predsjedništva BiH

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić od danas je zvanično u utrci za člana Predsjedništva BiH. Prijavu je lično...

Možda vas zanima i ovo