Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Lociran famozni ‘Boki’, evo gdje se nalazi: “Uskoro će sve biti u javnosti”

Nemojte propustiti

Prema saznanjima do kojih je došao portal Srpskainfo, osoba pod pseudonimom “Boki” je između ostalog napisala: “uskoro će sve biti u javnosti.

Portal SrpskInfo objavio je jutros da je osoba pod pseudonimom “Boki”, koja je tvrdila da je gledala snimak otmice Davida, nalazi se u njemačkom gradu Frankfurtu.

Podsjećamo, “Boki” je na jednom portalu ostavio četiri komentara u kojima je detaljno gleda snimak s Banjalučke RF banke i detaljno objasnio šta je navodno vidio na tom snimku. Pripadnici MUP-a RS su pokrenuli istragu kako bi se utvrdio idntitet “Bokija” i u sklopu njen zatražena je IP adresa s koje su pisani komentari.

Kako piše pomenuti portal, pozivajući se na izvore bliske istrazi, provjerom IP adrese utvrđena tačna lokacija sa koje su pisani komentari, a radi se o jednom objektu u njemačkom gradu Frankfurtu, u pokrajini Hesen.

Istragu je preuzela Uprava kriminalističke policije MUP Republike Srpske.

– Dalja istraga uključiće saradnju sa drugim bezbjednosnim agencijama kako bi se utvrdio tačan identitet ove osobe – objasnio je izvor iz istrage.

Prema saznanjima do kojih je došla Srpskainfo, osoba pod pseudonimom “Boki” je između ostalog napisala: “uskoro će sve biti u javnosti.

– Gledao sam lično snimak sa RF banke koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole” – piše “Boki” i dodaje da je vidio kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje ulazi i jedan od inspektora.

Iz MUP RS nije bilo odgovora na upit da li je u međuvremenu utvrđen identitet famoznog “Bokija”. Novinare su uputili banjalučkom tužilaštvu, prenosi Srpskainfo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo