Petak, 22 listopada, 2021

Lokomotiva auto s poginulim mladićima vukla 100 metara po pruzi: Dvojica mladića se još bore za život

Nemojte propustiti

U teškoj željezničkoj nesreći jučer poslijepodne u zagrebačkoj Dubravi poginuli su mladići Ivan Č. i Jeronim M. iz Dubrave stari 21 godinu, izvijestila je policija. U nesreći su teško ozlijeđeni I.M i E.T. također iz Dubrave, koji imaju po život opasne ozljede. I.M. je u bolnici na Rebru, dok je E.T. smješten u KB Dubrava. Policija je utvrdila da su prelazili prugu dok su bili uključeni svjetlosni i zvučni signali.

Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr

VEZANO: Tragedija u Zagrebu: Voz naletio na automobil, dvije osobe poginule

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće policija moli da im se eventualni svjedoci jave na brojeve telefona 01/6333-470 ili 192.

Podsjetimo, do naleta željezničke kompozicije na automobil došlo je na križanju Branimirove i Štefanovečke u Zagrebu oko 16.30 sati u ponedjeljak. Nakon naleta, lokomotiva je automobil gurao još 100 metara po pruzi, a mladiće su iz automobila izvlačili vatrogasci koji su rezali lim.

Iako je prošlo manje od 24 sata od nesreće, građani navode da su na istom mjestu i danas uočeni vozači koji prelaze prugu uprkos zvučnoj i svjetlosnoj signalizaciji.

(24sata)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović komentarisao moguću smjenu Dodika: Priprema se teren za takvo nešto

Šarović je kazao i da dolazak novih američkih dipolomata nije slučajan, te da su neki od njih učestvovali i...

Možda vas zanima i ovo